Sponsorer

Har du lyst til at blive sponsor?

Gammo.dk har gennem tiden haft forskellige sponsorer og samarbejdspartnere. Hvis du er interesseret i at sponsorere Gammo.dk, så kontakt bestyrelsen og hør hvilke muligheder der kan passe netop dig.

Sådan bliver du sponsor

Har du som virksomhed, sportsklub, privatperson eller noget helt andet lyst til at støtte foreningen Gammo.dk, kan du kontakte os ved at sende en mail til bestyrelsen@gammo.dk.

Ønsker du at gøre en positiv forskel i kampen mod kræft? Hos Gammo.dk har vi skabt en platform, hvor enhver med viljen til at hjælpe kan blive en del af vores mission.

Uanset om du repræsenterer en virksomhed, der ønsker at vise socialt ansvar, en sportsklub der vil styrke fællesskabet gennem velgørende handlinger eller en enkeltperson, der ønsker at gøre en forskel – så er der plads til dig som sponsor eller samarbejdspartner hos Gammo.dk.

Vi støtter kræftramte og deres pårørende

Vores forening arbejder hårdt for at støtte kræftramte og deres pårørende ved at kanalisere ressourcer og donationer direkte til hvor behovet er størst. Ved at støtte os, er du med til at støtte til dem, der kæmper en daglig kamp mod kræft eller har været igennem et hårdt kræftforløb.

Uanset om det er gennem en enkelt donation eller et partnerskab, er der mange måder, hvorpå du kan støtte vores arbejde og gøre en stor forskel for både familier og enkeltpersoner med kræft tæt på livet.

Kontakt os for at høre mere om, hvordan du kan blive en del af vores forening og støtte vores vigtige arbejde. Sammen kan vi gøre en forskel!

Beløbet, som du støtter foreningen med, vil gå ubeskåret til vores donationer til kræftramte og deres pårørende.

Se her hvad vi har doneret fra 2006 og indtil nu

Gammo.dk sponsorer og samarbejdspartnere

gammo.dk sponsor FC Odense

Støt Gammo.dk på din elregning - det er gratis!

gammo.dk sponsor GEA ejendomsservice og anlægsgartner

gammo.dk sponsor PARK LANE

gammo.dk sponsor VOLBEAT

gammo.dk sponsor Landal Greenparks