Tinderbox (27-29 Juni 2024)

Gammo skal selvfølgelig med til Tinderbox igen i 2024. Det er nu 8. gang vi skal med og vi er spændte på hvad dette år byder på.  Vi vender tilbage med nyt når vi har haft møde med Tinderbox og planlagt opgaven.

Opgaven:
Vores opgave bliver som tidligere år på Gatekeeper-holdet indenfor sikkerhed og service. Vi skal holde øje med ind-/udgange til pladsen (undtaget hovedindgangen). Vi har nødudgange, VIP-indgange, backstage etc. hvor vi skal sørge for at det kun er dem med korrekt ID/armbånd, der kommer igennem.

Gammo står selv for at sammensætte vagtplanen. Man står minimum 2 mand sammen ved hver post og der er mulighed for at komme med ønsker til placering og makker.

Vi skal normalt stille med omkring 40 mand. Hvis du har en ven, nabo eller lignende, og du kan stå inde for ham/hende, så spred endelig budskabet og få dem meldt ind i foreningen, så de også kan komme med. Det koster 100 kr. at blive medlem. 

SOM FRIVILLIG FÅR DU:
• Billet til alle tre festivaldage
• Crew t-shirt og Tinderbox vandflaske, der kan fyldes op på vandposter på pladsen
• Forplejning når man er på vagt (crew catering) . Derudover har Gammo også ekstra forplejning med i form af frugt og snacks til fri afbenyttelse (Som sidste år)
Gammovagter på Tinderbox • Adgang til Frivillig Lounge under hele festivalen hvor du bl.a. kan købe drikkevarer til nedsatte priser
• Gratis kaffe/te under hele festivalen i frivillig Loungen
• Invitation til Gammos årlige frivilligfest
• Point på karmakontoen for at hjælpe Danmarks bedste velgørende forening ?

Tilmelding
Skriv til os på tinderbox@gammo.dk
læs også Tinderbox FAQ:
FAQ – Tinderbox 27-29. juni 2024 

Afbud
Ved afbud skal dette meldes til vagtlederen på e-mail, tlf. eller SMS.

Er du endnu ikke medlem af Gammo, og ønsker du at blive det, så klik her: Bliv medlem