Formål

Formålet med foreningen Gammo.dk

Velkommen til Gammo.dk – Foreningen der gør en forskel for kræftramte og deres pårørende! Det primære formål med foreningen er at støtte kræftramte og deres pårørende med donationer af midler, som foreningen har modtaget ved sponsorstøtte eller tjent som servicevagter ved at arbejde for musikfestivaler og andre kulturelle arrangementer.

Vi donerer ikke kontante midler men derimod f.eks. gaver eller gavekort, ferieophold, ferieparkbesøg eller restaurantbesøg – alt sammen noget, der kan være med til at forsøde livet for kræftramte og deres pårørende enten under eller efter et kræftforløb.

Læs mere om, hvem Gammo.dk er

Har du kræft eller kender du en der har?

Er du på udkig efter en forening, der virkelig sætter handling bag ordene, når det kommer til støtte til kræftramte og deres pårørende? Så er du kommet til det rette sted! Hos Gammo.dk er vi passionerede om at gøre livet lidt bedre for dig, der har kræft eller har et familiemedlem, der er ramt af sygdommen.

Hos os kan du søge donationer til at forsøde tilværelsen efter eller under et kræftforløb.

Læs mere om mulighederne for at søge om donationer

Kræftens Bekæmpelse

Mens vi måske ikke er lige så kendte som de store organisationer som Kræftens Bekæmpelse, så må du ikke tage fejl af vores dedikation og engagement. Vi adskiller os ved at fokusere på direkte støtte til dem, der er berørt af kræft – både kræftpatienter og deres pårørende.

Læs mere om Gammo.dk

Vi donerer til kræftramte og deres pårørende

Vi hjælper ved at kanalisere vores ressourcer direkte til, hvor behovet er størst. Det betyder, at vi ikke kun støtter store institutioner, men også enkeltpersoner og mindre organisationer, der arbejder hårdt for at lette byrden for dem, der er ramt af kræft. Vores donationer har nået organisationer som Børns Vilkår, Kræftskolen på Odense Universitets Hospital, Mini rådgivningen i Svendborg samt private enkeltpersoner, der står midt i kampen mod kræft.

Søg donation her

Hvordan financierer vi vores donationer til kræftpatienter?

Vi financierer vores donationer til nuværende og tidligere kræftpatienter samt deres pårørende ved at arbejde som servicevagter hos forskellige festivaler og kulturelle begivenheder i hele Danmark. Det betyder, at når du støtter os, støtter du ikke kun en god sag, men også vores engagerede frivillige, der dedikerer deres tid og kræfter til at gøre en forskel.

Du kan gøre en forskel for kræftramte og deres pårørende

Ønsker du at blive en del af gammo.dk og fællesskabet med vores andre frivillige? Hos os handler det ikke kun om at gøre en forskel for kræftramte og deres pårørende – det handler også om at skabe et levende og engageret fællesskab af frivillige, der deler samme vision og passion.

Vi har altid plads til en mere i vores dedikerede team af frivillige, hvor du vil møde ligesindede og engagerede mennesker fra hele landet. Vores frivillige spænder bredt, fra dem der har været med i mange år til dem der lige er kommet til. Uanset om du kan bidrage med meget eller lidt tid, er der altid plads til dig hos Gammo.dk.

Som en del af fællesskabet vil du ikke kun have mulighed for at støtte den gode sag, men også for at deltage i arrangementer og aktiviteter rundt omkring i landet. Hvert år arrangerer vi en medlemsfest, hvor vi fejrer vores frivillige og takker dem for deres uvurderlige bidrag. Det er en fantastisk mulighed for at møde hinanden i andre omgivelser og styrke båndene i vores fællesskab.

Så hvis du ønsker at være en del af vores forening og samtidig møde nye mennesker og have det sjovt, så tøv ikke med at blive en del af Gammo.dk. Kontakt os for at høre mere om, hvordan du kan blive frivillig. Sammen kan vi gøre en forskel!

Læs mere om at blive medlem her