Om os

Hvem er Gammo.dk

Har kræften berørt dit liv eller nogen, du holder af? Du er ikke alene. Kræft er desværre en sygdom, som de fleste af os på et eller andet tidspunkt har haft tæt inde på livet. Hos Gammo.dk arbejder vi for at støtte dem, der kæmper mod den hårde og udfordrende sygdom.

Uanset om det er en familiemedlem, en ven eller en kollega, der er blevet ramt, er vi alle berørt på en eller anden måde. Det er en sygdom, der ikke kun påvirker den enkelte, men hele netværket omkring dem.

Hos Gammo.dk er vores mission at bringe håb, støtte og ressourcer til dem, der står ansigt til ansigt med kræftens udfordringer. Vores forening er dedikeret til at skabe positive oplevelser i kræftpatienters og deres pårørendes liv.

Gammo.dk gør en forskel

Gammo.dk er en forening af mennesker der gør en forskel for kræftramte og deres pårørende. Foreningen er ikke et ikon inden for kræftområdet, som f.eks. Kræftens Bekæmpelse. Gammo.dk gør forskellen ved at donere midler til at opfylde de ønsker, som kræftramte og deres pårørende ansøger foreningen om.

Gammo.dk har blandt andet doneret til Børns vilkår, kræftskolen ved afd. X på Odense Universitets Hospital, Mini rådgivningen i Svenborg, Dallund Slot og rigtig mange privatpersoner.

Foreningen samler penge ind til donationer til kræftramte og deres pårørende ved at arbejde som servicevagter ved forskellige festivaler og kulturelle arrangementer i hele Danmark.